dijous, 31 de desembre del 2009

Bon 2010Acabo l'any amb la imatge d'una flor senzilla, d'aquelles que ni tan sols mirem de tan acostumats que estem a veure-les. Una flor que no crida l'atenció, però que si t'atures a mirar-la, només pel sol fet de que tu la miris, cobra vida.Com tantes persones o coses de la vida..... del nostre poble.
Si haig de demanar un desig per l'any nou és aquest: que tots cuidem i estimem més les coses petites, aquelles que ens acompanyen en el nostre dia a dia, que conformen el nostre paisatge, la nostra identitat. Que tots aprenguem a veure la bellesa d'allò més insignificant.
Tere.
_________________________________________________
Termino el año con esta imagen de una flor sencilla,una de esas flores que ni tan solo miramos de tan acostumbrados que estamos a ver, una flor que no destaca por su belleza ni su olor, pero que si te paras a mirarla, por el solo hecho de que tu la mires, cobra vida.Como tantas personas o cosas de la vida.....de nuestro pueblo.
Mi deseo para el nuevo año es éste: que todos cuidemos y queramos mas las cosas pequeñas, aquellas que nos acompañan en nuestro dia a dia, que conforman nuestro paisaje, nuestra identidad. Que todos aprendamos a ver la belleza de lo más insignificante.
Tere.

__________________________________________________
I finish the year with the image of a simple flower,so insignificant that it goes unnoticed. A flower that doesn´t draw our attention but that if you look at it, it becomes alive, like many things in life. My wish for the New Year is that we learn to appreciate the small things in life,the things that we come across every day, which shape our landscape and our identity.
Tere.

3 comentaris:

Magda ha dit...

Miro la teva flor i me n'adono de tota la vida que té, perquè és així, i perquè tu ets capaç de captar-la i trametre-la. Faig meva la teva "doctrina" Gràcies

angelyyo ha dit...

Que se cumplan todos tus deseos en 2010, es lo que te deseo en la despedida de 2009.

¡¡Felices fiestas!! y que las pequeñas cosas de la vida sean realmente importantes para todos.

onatge ha dit...

Estic d'acord amb el què dius...

La petita flor ens regala els seus pètals genradora de vida i de petits somriures si som sensibles a la seva presència ran de camí...

Una imatge que no necessita paraules.

Salut.
onatge